Halsnæs Lokalforening

Vi søger en frivillig til bestyrelsen!
Vil du gøre noget godt for andre - og for dig selv? Halsnæs Lokalforening søger en frivillig til bestyrelsen. Få mere at vide hos formanden Lisa Kofod: 22301871.

Samtalecafé for mennesker berørt af kræft

Vi inviterer kræftramte borgere i Halsnæs til at mødes med ligestillede, drikke en kop kaffe, drøfte relevante temaer samt udveksle erfaringer i trygge rammer.

HVER ANDEN MANDAG kl. 16.00 til 17.30.

FØRSTE GANG: mandag den 22. okt. 2018.

CAFÉEN ER ÅBEN, så du behøver ikke melde dig til på forhånd.

CAFÉEN LEDES af samtaleterapeut Leanna Gary og Karen Kjøller. De er begge frivillige i Kræftens bekæmpelse og har tavshedspligt.

Hvis du ønsker at høre mere om tilbudet, er du velkommen til ar kontakte Leanna. 
Tlf.: 5194 1608 - mail: legary@outlook.dk

DU FINDER CAFÉEN på frivilligcenteret SKJOLDBORG, Valseværkstræde 5A, Frederiksværk.

Billeder fra Lyserød Lørdag 2018

Claus Bodenhoff åbnede aktiviteterne i Frederiksværk Hallen, der var ramme om sjove og sunde aktiviteter som bl.a. Zumba og yoga.
Udenfor Nordcentret kunne man få en ridetur på en kamel.
Ansigtsmaling var et hit hos de mindste piger.
Nordcentret var pyntet med balloner og fyldt med aktiviteter, fx massage, fremvisning af parykker, ansigtsmaling, lotteri og meget andet.
Udenfor Nordcentret kunne man få en ridetur på et æsel.

Stafet for Livet har brug for din hjælp!

Stafet For Livet arbejder på at få stafetten til Frederiksværk i 2019, og søger derfor frivillige til at gå ind i arbejdet med at starte en Stafet op.

Stafet For Livet handler om at giv håb til mennesker der rammes af kræft, men hvis ikke man har været med på en stafet før, kan det være svært at forestille sig, hvad Stafet For Livet i virkeligheden er.
Kunne du være interesseret i at være med i opstarten af en stafet i Frederiksværk til 2019, hører jeg meget gerne fra dig. Du kan kontakte mig på email eon@cancer.dk.

Med Venlig hilsen
Erik Overgaard Nielsen
Kræftens Bekæmpelse

Fodbold for mænd over 55

Med inspiration fra det aller første FC Prostata fodboldhold i 2012, er det nu blevet muligt for alle ”voksne” at spille fodbold.

Ulrich Graffe har således taget initiativ til, at alle mænd i Halsnæs og omegn over 55 år kan komme til at spille fodbold.

Tilbudet gælder også kræftramte i Halsnæs, men vær opmærksom på at der spilles efter særlige regler så alle kan være med, uanset helbred og skavanker.

Voksenfodbold.dk, er først og fremmest for spillere der ønsker at spille fodbold, og samtidig vise størst mulig hensyn til de andre spillere på banen. Voksenfodbold.dk er også for dem der finder større glæde ved at løbe efter en bold, end blot at løbe for at få motion.

Se mere på voksenfodbold.dk

Vores hjemmeside

På disse sider kan du læse om lokalforeningen, se de arrangementer, der afholdes og melde dig som indsamler.
I menuen til venstre kan du vælge at se bestyrelsen og læse vore vedtægter.
Vi laver en række aktiviteter i årets løb. Du kan se hvilke arrangementer, der er planlagt for 2018 og hvilke arrangementer vi har stået for de sidste par år.
Bliv frivillig

Ønsker du at give en hjælpende hånd i dit lokalområde er du meget velkommen til at kontakte formanden Lisa Kofod ved at maile til cancer.halsnaes@gmail.com eller ringe på
22 30 18 71.Billeder

CoolAlle billeder på hjemmesiden kan kopieres og redigeres i størrelse; - men kun til personligt brug. Er du i tvivl så spørg web-masteren.

CoolFor at kopiere et billede fra hjemmesiden til din egen computer skal du klikke på billeder, pege på kopier (Ctrl C). Derefter åbner du et nyt dokument i Word på din egen computer. Vælg "sæt ind" (Ctrl V) og det valgde billede vil være i dit dokument på din computer. Herefter kan du bruge Words muligheder for redigering af billeder eller et redigeringsprogram.